- 1291
- 1399/08/18 - 02:48
- 199 views
در حالت کلی ، میوه عناب که به عنوان خرما قرمز یا چینی نیز شناخته می شود ، بومی جنوب آسیا است اما در سراسر جهان محبوب شده است . به طور کلی ، این میوه های کوچک گرد و دارای یک گودال حاوی بذر در بوته ها یا درختان گلدار بزرگ ( Ziziphus jujuba ) رشد می کنند . همچنین هنگام رسیدن ، آنها قرمز تیره یا بنفش هستند و ممکن است کمی چروکیده به نظر[…]
در حالت کلی ، میوه عناب که به عنوان خرما قرمز یا چینی نیز شناخته می شود ، بومی جنوب آسیا است اما در سراسر جهان محبوب شده است .
به طور کلی ، این میوه های کوچک گرد و دارای یک گودال حاوی بذر در بوته ها یا درختان گلدار بزرگ ( Ziziphus jujuba ) رشد می کنند .
همچنین هنگام رسیدن ، آنها قرمز تیره یا بنفش هستند و ممکن است کمی چروکیده به نظر برسند .
درواقع به دلیل طعم شیرین و بافت جویدنی آنها اغلب خشک شده و در نبات و دسرهایی در مناطقی از آسیا که معمولاً رشد می کنند استفاده می شود .
در طب جایگزین ، آنها به طور گسترده ای برای بهبود خواب و کاهش اضطراب استفاده می شوند .
در این مقاله از bcnews ما قصد داریم ، هر آنچه در مورد میوه عناب باید بدانید از جمله تغذیه ، خواص و کاربردهای آن برای شما بیان می کنیم .
اطلاعات بالقوه اساسی میوه عناب
محتویات تغذیه ای عناب
به طور کلی ، میوه عناب دارای کالری کمی است اما سرشار از فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی می باشد .
یک وعده 3 اونس (100 گرم) عناب خام :
- کالری: 79
پروتئین: 1 گرم
چربی: 0 گرم
کربوهیدرات: 20 گرم
فیبر: 10 گرم
ویتامین C: 77٪ ارزش روزانه (DV)
پتاسیم: 5٪ DV
درنتیجه عناب ها به دلیل محتوای فیبر زیاد و کالری کم ، یک میان وعده عالی و سالم را ایجاد می کنند .
آنها حاوی مقادیر کمی از چندین ویتامین و مواد معدنی هستند ، اما به ویژه سرشار از ویتامین C ، یک ویتامین مهم با خواص آنتی اکسیدانی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن هستند .
آنها همچنین حاوی مقدار کافی پتاسیم هستند که نقش مهمی در کنترل عضلات و تعادل الکترولیت ها دارد .
علاوه بر این ، میوه های عناب حاوی کربوهیدرات به شکل قندهای طبیعی هستند که انرژی بدن شما را تأمین می کنند.
معمولاً با این وجود عناب خشک که در بسیاری از نقاط دنیا بیشتر مورد مصرف و پخت و پز قرار می گیرد ، قند و کالری آن بسیار بالاتر از میوه تازه است .
همچنین در طی خشک شدن ، قندهای موجود در میوه غلیظ شده و ممکن است در حین فرآوری قند اضافی به آن اضافه شود.
در نهایت میوه های عناب کالری کمی و فیبر زیادی دارند. آنها همچنین چندین ویتامین و مواد معدنی از جمله ویتامین C و پتاسیم را ارائه می دهند .
خواص بینظیر میوه عناب
معمولا میوه های عناب مدت زیادی است که در داروهای جایگزین برای درمان بیماری هایی مانند بی خوابی و اضطراب استفاده می شود.
در همین راستا ، بررسی ها و مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی نشان می دهد که این میوه ممکن است خواص بینظیر و چشمگیری برای سلامتی برای سیستم عصبی ، ایمنی و هضم بدن شما نیز ایجاد کند .
سرشار از آنتی اکسیدان
میوه های عناب غنی از چندین ترکیب آنتی اکسیدان است ، در درجه اول فلاونوئیدها ، پلی ساکاریدها و اسیدهای تری ترپنیک. آنها همچنین حاوی مقادیر زیادی ویتامین C هستند که به عنوان یک آنتی اکسیدان نیز عمل می کند .
غالبا آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که می توانند از آسیب ناشی از رادیکال های آزاد اضافی جلوگیری و معکوس کنند .
بدین ترتیب ، تصور می شود آسیب رادیکال های آزاد یکی از عوامل اصلی ایجاد چندین بیماری مزمن از جمله دیابت نوع 2 ، بیماری های قلبی و برخی سرطان ها است .
همچنین به دلیل توانایی آنها در مبارزه با رادیکال های آزاد ، آنتی اکسیدان ها ممکن است چندین مزیت بالقوه برای سلامتی داشته باشند .
طبق یک مطالعه روی حیوانات نشان داد که فعالیت آنتی اکسیدانی فلاونوئیدهای عناب به کاهش استرس و التهاب ناشی از آسیب رادیکال های آزاد در کبد کمک می کند .
در حقیقت ، می توان گفت که بیشترین مزایای میوه عناب به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی آنها است .
بهبود خواب و عملکرد مغز
حقیقتا عناب به طور گسترده ای در پزشکی جایگزین برای بهبود کیفیت خواب و عملکرد مغز استفاده می شود .
بدین ترتیب طبق بررسی ها و تحقیقات جدید نشان می دهد آنتی اکسیدان های منحصر به فرد آنها ممکن است مسئول این اثرات باشند .
عصاره میوه و دانه عناب باعث افزایش زمان و کیفیت خواب در موش صحرایی شده است .
همچنین ، این میوه اغلب توسط پزشکان داروی جایگزین برای کاهش اضطراب تجویز می شود .
علاوه بر این ، مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی نشان می دهد که ممکن است حافظه را بهبود بخشد و به محافظت از سلول های مغز در برابر آسیب های ترکیبات تخریب کننده اعصاب کمک کند .
بنابراین بررسی ها و تحقیقات در موش ها حتی نشان می دهد که عصاره های دانه عناب ممکن است به درمان زوال عقل ناشی از آلزایمر کمک کند .
در مجموع گفته شد ، بذرها معمولاً خورده نمی شوند . اما برای درک کامل چگونگی تأثیر عصاره عناب بر مغز و سیستم عصبی شما ، تحقیقات بیشتری در مورد انسان لازم است.
تقویت ایمنی بدن و مبارزه با سلول های سرطانی
در حالت کلی ، عناب ممکن است ایمنی بدن را افزایش داده و با رشد سلول های سرطانی مقابله کند .
بر اساس یک مطالعه در لوله آزمایش نشان داد که پلی ساکاریدهای عناب ، که قندهای طبیعی با خاصیت آنتی اکسیدانی هستند ، ممکن است باعث جلوگیری از رادیکال های آزاد ، خنثی سازی سلول های مضر و کاهش التهاب شود .
در واقع کاهش سطح التهاب و رادیکال های آزاد می تواند از بیماری های مزمن مانند دیابت نوع 2 جلوگیری کند.
همواره مطالعه دیگری نشان داد که لیگنین عناب ، نوعی فیبر با خاصیت آنتی اکسیدانی ، باعث تولید سلول های ایمنی می شود و سرعت خنثی سازی ترکیبات مضر توسط این سلول ها را افزایش می دهد .
در یک مطالعه موش ، عصاره عناب سلول های ایمنی بدن به نام سلول های کشنده طبیعی را تقویت می کند ، که می تواند سلول های مضر مهاجم را از بین ببرد .
همچنین توجه داشته باشید که میوه عناب سرشار از ویتامین C است که تصور می شود دارای خواص ضد سرطانی قوی و قدرتمند است .
یک مطالعه موش نشان داد که تزریق ویتامین C با دوز بالا سلولهای سرطانی تیروئید را از بین می برد .
بهبود هضم
در اصل محتوای فیبر بالای عناب ممکن است به بهبود هضم غذا کمک کند .
بدین ترتیب در همین راستا ، حدود 50٪ از کربوهیدرات موجود در میوه از فیبر حاصل می شود ، که به اثرات هضم مفید آن نیز معروف است .
به طور کلی ، این ماده مغذی به نرم شدن و افزودن فله به مدفوع کمک می کند .
در نتیجه ، سرعت حرکت غذا در دستگاه گوارش را افزایش می دهد و یبوست را کاهش می دهد .
علاوه بر این ، عصاره عناب ممکن است به تقویت پوشش معده و روده کمک کند ، خطر آسیب به زخم ، آسیب و باکتری های مضر که در روده شما وجود دارد را کاهش می دهد .
بنابراین در یک مطالعه دیگر ، عصاره های پلی ساکارید عناب ، روده موش های صحرایی مبتلا به کولیت را تقویت می کند ، که علائم هضم آنها را بهبود می بخشد .
سرانجام ، فیبر موجود در عناب ممکن است به عنوان غذایی برای باکتریهای مفید روده شما به شما کمک کند تا رشد کرده و باکتریهای مضر را پشت سر بگذارند .
عوارض جانبی عناب
در حالت کلی ، خوردن عناب برای اکثر افراد بی خطر است و عوارضی را در پی ندارد .
اما با این وجود ، دقت و توجه لازم را داشته باشید که اگر داروی ضد افسردگی ونلافاکسین یا دیگر مهارکننده های جذب مجدد سروتونین، نوراپی نفرین (SSNRI) استفاده می کنید ، باید از خوردن عناب پرهیز کنید ، زیرا ممکن است با این داروها تداخل داشته باشد .
علاوه بر این ، یک مطالعه موش نشان داد که عصاره میوه ممکن است اثرات برخی داروهای تشنج ، از جمله فنی توئین ، فنوباربیتون و کاربامازپین را تقویت کند .
بدین ترتیب ، اگر از هر یک از این داروها استفاده می کنید ، ممکن است بخواهید قبل از افزودن میوه عناب به رژیم غذایی ، هرگونه نگرانی احتمالی را با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی در میان بگذارید .
بنابراین به این نکته نیز توجه داشته باشید که گرچه میوه عناب به طور کلی بی خطر است ، اما ممکن است با داروهای تشنج فنی توئین ، فنوباربیتون و کاربامازپین و همچنین داروی ضد افسردگی ونلافاکسین و سایر SSNRI ها تداخل داشته باشد .
خوردن میوه عناب
میوه های عناب ریز و شیرین هستند .
خشک ، دارای بافتی جویدنی و طعمی شبیه خرما هستند .
این میوه ها وقتی خام هستند ، طعم شیرین و شبیه سیب دارند و می توانند به عنوان یک میان وعده مغذی مصرف شوند.
آنها حاوی گودالی با دو دانه هستند که باید قبل از خوردن غذا آنها را از بین ببرید.
معمولاً عناب خشک نیز برای استفاده در دسرها فروخته می شود و یا توسط آب نبات به خصوص در آسیا خورده می شود.
هنوز هم به خاطر داشته باشید که کالری میوه های خشک بیشتر از میوه های تازه است. همچنین ، آنها منبع غلیظ قند هستند ، بنابراین باید آنها را در رژیم غذایی خود محدود کنید.
علاوه بر این ، سرکه عناب ، آب میوه ، مارمالاد و عسل در مناطقی از آسیا رایج است .
در حالی که ممکن است یافتن میوه ها در فروشگاه های مواد غذایی در ایالات متحده دشوار باشد ، برخی از مواد غذایی خاص ممکن است آنها و محصولات مرتبط را حمل کنند.
شما می توانید عناب خشک شده را نیز خریداری کنید .
بنابراین میوه های عناب را می توانید به عنوان میان وعده به صورت خام مصرف کنید.
عناب خشک سرشار از قند است و باید در رژیم غذایی شما محدود باشد .
سخن پایانی:
میوه های عناب که به آن خرما قرمز یا چینی نیز می گویند ، کم کالری و سرشار از فیبر و سایر مواد مغذی است.
با توجه به محتوای آنتی اکسیدانی آنها ، ممکن است برخی از مزایای سلامتی را ارائه دهند ، اما تحقیقات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است.
در صورت مصرف ونلافاکسین یا داروهای ضد تشنج ، باید از مصرف این میوه خودداری کنید.
گرچه عناب تازه و خشک هر دو بسیار مغذی هستند ، به خاطر داشته باشید که انواع خشک شده از قند و کالری بیشتری در هر وعده برخوردار هستند ، بنابراین بهتر است در حد متوسط از آنها لذت ببرید.